Chauffeur melktransport (parttime/fulltime)

  • 22 – 40 uur per week
  • LBO/VMBO

Dit ga je doen

Welke collega heeft zin om onze gezellige club te komen versterken? Wij zoeken jou!
CVL Transport in Reusel is op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat de verse melk van de boer naar de fabrieken gebracht wordt. Een gevarieerde baan die je samen met 3 collega’s uitvoert.

Ideaal voor vaders/moeders die regelmatig thuis willen zijn voor de kinderen. Wij werken in een schema van dag/nacht en weekenddiensten. Dat betekent meer dan voldoende vrije tijd, met toch de nodige werkuren en een goed salaris.

Ben je geïnteresseerd en heb je affiniteit met het boerenleven? Neem dan snel contact op met CVL Transport!

Reageer snel: Melk de witte motor!

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs;
  • Je bent flexibel en collegiaal.

Dit bieden wij jou

Een goed salaris! Weekenden worden namelijk éxtra goed beloond. Daarnaast bieden wij een leuke werkomgeving, binnen een gezellig team. Hier is naast hard werken, ook volop ruimte voor plezier.

Vragen of meer weten?

Heb je vragen over deze vacature voor de functie van Chauffeur Melktransport | Parttime/Fulltime bij CVL Transport in Reusel? Neem dan gerust contact met ons op. Denk jij een geschikte kandidaat te zijn? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw gegevens door.

Verder lezen

Meer nieuws

Vakantiesluiting

Nieuws over de bouwvak: Week 30 zijn we gesloten, ons kantoor is dan nog wel beperkt bereikbaar Week 30 & 31 is ons kantoor gesloten

Nieuwe Volvo FH 540

Het nieuwe paradepaardje van ‘onze’ Gerjan, deze Volvo FH540 van Bas Truck center. Wij wensen Gerjan veel werkplezier en veilige kilometers!

Nieuwe website CVL Transport

Welkom op de vernieuwde website van CVL Transport! Bij CVL Transport geloven we in vooruitgang, niet alleen in ons werk, maar ook op andere vlakken.